DERDE GRAAD MODERNE TALEN-WISKUNDE

Vind hieronder meer info over derde graad Moderne talen-Wiskunde.Lessentabel derde graad Moderne talen-Wiskunde

Moderne talen-Wiskunde 5 6
Godsdienst 2 2
Nederlands 4 4
Frans 4 4
Engels 3 3
Duits 3 3
Wiskunde 6 6
Geschiedenis 2 2
Aardrijkskunde 1 1
Biologie 1 1
Fysica 1 1
Chemie 1 1
Esthetica 1 1
Project Zelfstandig Werk (PZW 1 0
Focus Op Hoger Onderwijs (FOHO) 0 1
Lichamelijke opvoeding 2 2
TOTAAL 32 32

Waar kies ik voor?

Dankzij de studie van de moderne vreemde talen kan je je communicatieve vaardigheden (luisteren, lezen, spreken en schrijven) doorgedreven oefenen. Deze vaardigheden zullen het contact met anderstaligen vergemakkelijken en de toegangsmogelijkheden tot wetenschappelijke en culturele bronnen (boeken, tijdschriften, film,…) verruimen. Ten slotte zal in deze richting ook de literatuur een belangrijke rol spelen. Genieten van lezen is hierbij een belangrijke doelstelling.

In de wiskunde worden abstracte modellen van de werkelijkheid ontwikkeld in verschillende disciplines: algebra, meetkunde, analyse, statistiek en kansrekening. In deze studierichting zal men zowel belang hechten aan een goede omschrijving van de begrippen en aan een nauwkeurige bewijsvoering, als aan de rekenmethodes en de toepassingen van de wiskunde. Deze toepassingen zullen vooral in de natuurwetenschappen gezocht worden.

Wat na de 3de graad?

Moderne talen-wiskunde bereidt je voor op elke Professionele Bachelor aan de hogeschool of Academische Bachelor en Master aan de universiteit.


Wie zijn we?

Berkenboom Humaniora: warm en kwaliteitsvol onderwijs in een open sfeer.

Verbinding met

© 2018 Berkenboom Humaniora. All Rights Reserved.

Search