INSCHRIJVINGEN

 


Inschrijven in het eerste jaar


Er zijn 154 plaatsen in het eerste jaar. 
Vanaf 2020 verlopen de inschrijvingen voor het eerste jaar secundair in regio St-Niklaas-Stekene-Temse-Beveren-Kruibeke (uitgezonderd Bazel) digitaal.

Online aanmelden van uw kindvan 30 maart 9.00 u. tot en met 24 april 15.00 u.: 

Ga naar www.naarhetsecundair.be. Hier vindt u alle informatie.
Opgelet, de link zal actief zijn van maandag 30 maart tot en met vrijdag 24 april 2020.
Het maakt niet uit op welk moment tijdens deze periode u uw kind aanmeldt want iedereen maakt evenveel kans op een plaats in de school van voorkeur.
Ook leerlingen die al een broer of zus op onze school hebben en kinderen van personeel (= voorrangsgroepen) moeten zich aanmelden.

 

Toewijzing: vanaf 6 mei, 12.00 u.

Hierbij houdt het digitaal systeem uiteraard rekening met de voorrangsgroepen en de school van uw keuze.

U krijgt per mail en/of per post een bericht. Hierin staat in welke school uw kind een plaats krijgt. Als de toegewezen school niet uw eerste schoolkeuze is, krijgt u ook een melding over uw plaats in de wachtrij van uw voorkeurschool.

Inschrijving van uw kind in de toegewezen schoolvanaf 9 mei tot en met 3 juni

Hiervoor gaat u naar de toegewezen school. U maakt best een afspraak. Als u uw kind in deze periode niet inschrijft in de toegewezen school, vervalt de plaats van uw kind in deze school.

Vrij inschrijven: vanaf 8 juni 

U kan vanaf deze datum vrij inschrijven, maar enkel als er na de aanmeldings- en inschrijvingsperiode nog vrije plaatsen over zijn. Als er nog eerder aangemelde leerlingen op de wachtlijst staan, dan wordt uw kind aansluiten op de wachtlijst in chronologische volgorde toegevoegd.

Voltooiing van de inschrijving: eind juni

Wanneer uw kind het getuigschrift basisonderwijs behaald heeft, komt u opnieuw naar school om de inschrijving te voltooien. U krijgt dan ook alle startinfo voor het komende schooljaar.

Inschrijven in het tweede tot en met zesde jaar


Inschrijven in het tweede tot en met het zesde jaar kan tijdens onze openschooldag op 9 mei tussen 10.30 u. en 17.00 u. Na de openschooldag kan u inschrijven na afspraak met de directie.


Wie zijn we?

Berkenboom Humaniora: warm en kwaliteitsvol onderwijs in een open sfeer.

Verbinding met

© 2018 Berkenboom Humaniora. All Rights Reserved.

Search